Menu

Společná propagační kampaň dvou polských trolejbusových dopravců

V dnešní době si musí člověk dávat pozor úplně na všechno. (foto: gdynia.pl)
V dnešní době si musí člověk dávat pozor úplně na všechno. (foto: gdynia.pl)
Stáhnout PDF
Nezařazené
12. 10. 2018 20:22
Redakce
1 minuta čtení

Trolejbusoví dopravci Tyskie Linie Trolejbusowe (TLT) a Przedsiębiorstwo Komunikacji Trolejbusowej w Gdyni letos v létě spojili síly a natočili krátký film, jehož cílem je propagace trolejbusové dopravy.

V dnešní době si musí člověk dávat pozor úplně na všechno. (foto: gdynia.pl)

Hlavním hrdinou filmu je mladý cestující (ve skutečnosti tyšský trolejbusový řidič Tomasz Kumor), který se v Tychách pohodlně usadil v trolejbuse, až usnul, a když se vzbudil, ocitl se v jiném místě, než měl zamýšleno. Nakonec ale v neočekávané destinaci strávil příjemný den… Netradiční počin, který byl veřejnosti představen na konci srpna 2018 a byl nazván jako “Nejdelší trolejbusová linka v Polsku” (Najdłuższa linia trolejbusowa w Polsce), byl vytvářen ve dvou fázích, první měla těžiště v červnu na severu Polska a druhá v polovině srpna v Tychách.

“Myslím, že naše spolupráce s kolegy z Gdyně je skvělým nápadem na propagaci trolejbusů v Polsku. Vyvoláváním úsměvu na tvářích diváků, kteří sledují peripetie ztraceného cestujícího, vytváříme pozitivní obraz a ukazujeme, že se kromě vytváření trolejbusového spojení umíme i dobře bavit,” prohlásil Marcin Rogala, předseda Tyskich Linii Trolejbusowych.

“Jsem velmi potěšen, že se nám tento zajímavý projekt s TLT podařilo implementovat,” uvedl Piotr Małolepszy, předseda Przedsiębiorstwa Komunikacji Trolejbusowej w Gdyni.

Všichni aktéři i tvůrci filmu si natáčení užili a věří, že se někdy ještě setkají při jiném projektu.

Text: Vít Hinčica

Podobné články