Menu

MOBILBOARD představí na BUS SHOW Wi-Fi pro veřejnou dopravu

exc-5afe588f70a6ad7131ddd0d7
exc-5afe588f70a6ad7131ddd0d7
Stáhnout PDF
Nezařazené
18. 05. 2018 04:41
Redakce
1 minuta čtení

Společnost MOBILBOARD je spojovaná hlavně s reklamou na a v prostředcích veřejné dopravy, už několik let je však také dodavatelem Wi-Fi routerů konstruovaných pro použití ve veřejné dopravě. Realizace má v tomto směru za sebou jak v městské, tak v příměstské a zájezdové dopravě.

Slovenská Nitra přivítá počátkem června 2018 první slovenský autobusový veletrh, na němž se bude prezentovat také MOBILBOARD. Na stánku společnosti, který bude tvořen autobusem nazvaným MOBILBOARD – Wi-Fi bar MOJITO (návštěvníci se zde budou moci zdarma osvěžit tradičním mojitem, pakliže vyplní anketu o využívání internetu v autobusech veřejné dopravy), představí MOBILBOARD  nejnovější případovou studii z realizací Wi-Fi do vozů a zastávek, kdy se dodavatel stává součástí tzv. Smart Cities (nabízí komplexní služby na klíč dopravcům v oblasti internetového pokrytí).

Bezpochyby zajímavé budou ukázky, jež budou demonstrovat rozdíl v přístupu a službách, které nabízejí zařízení od firmy MOBILBOARD (nazývaná jako MB Wi-Fi Transport) a jaké nabízejí obyčejné routery. Seznámit se bude možné i se softvérovými nástavbami, které pomáhají dopravcům s monitoringem síly signálu na trase, anebo s tvorbou úvodních mobilních stránek. To je pro provoz a využití potenciálu internetového připojení ve vozidlech MHD pro dopravce velmi důležité.

MOBILBOARD nabízí komunikaci s dopravci, která začíná již poradenstvím a výběrem nejvhodnější sestavy služeb na míru. Nápomocna je společnost i při instalací do vozů a po celou dobu provozu zajišťuje servisní služby na dálku až po tzv. monetizaci Wi-Fi obsahu.

Doplňme, že MOBILBOARD využívá routery společnosti ADVANTECH, jež je globálním výrobcem routerů pro průmyslové aplikace.

Libor Hinčica

Podobné články