Menu

MOBILBOARD na Czechbusu poradí, jak vyřešit internet pro cestující

Ilustrační foto. (zdroj: MOBILBOARD )
Ilustrační foto. (zdroj: MOBILBOARD )
Stáhnout PDF
Nezařazené
15. 11. 2016 21:18
Redakce
1 minuta čtení

Ilustrační foto. (zdroj: MOBILBOARD )

Ani na letošním Czechbusu, který otevře své brány již příští týden (22. až 24. 11. 2016), nebude chybět stánek společnosti MOBILBOARD. Na něm bude mj. představen zcela nový inteligentní 4G LTE router nové generace. Jedná se o zařízení, jež je vhodné pro užití ve veřejné dopravě a které je právě uváděno na trh. Firma uvádí, že by mělo jít o produkt, který spolehlivě zajistí veškeré požadavky Wi-Fi připojení pro cestující.

Stánek společnosti MOBILBOARD bude situován v Levém křídle Průmyslového paláce (výstavní plocha č. 62). Pakliže se některý z dopravců zajímá o profesionální řešení internetu do vozidel veřejné dopravy, získá zde bezpochyby příležitost k získání více informací.

Nový router bude mít i své slavnostnější představení, a to ve středu 23. 11. 2016 v Seminárním sále ve Foyer Levého křídla Průmyslového paláce. Mezi 13. a 14. hodinou se zde budou moci zájemci seznámit nejen s novým routerem, ale také se budou moci dovědět o parametrech různých routerů na trhu přímo od pracovníka technické podpory společnosti Smart-Con s. r. o., která je výhradním distributorem routerů od firmy ADVANTECH pro český a slovenský trh. Prezentace by měla přinést odpověď na otázku, jaké parametry jsou důležité pro výběr vhodného mobilního Wi-Fi hotspotu.

Na přednášce mj. zazní zkušenosti s provozem bezdrátového internetu v prostředcích MHD, informace o využití online dohledu v praxi (proč je například důležité mít vzdálenou správu a co je k tomu potřeba) atp. Údaje by měly provozovatelům veřejné dopravy pomoci zorientovat se v problematice Wi-Fi routerů.  

Připomeňme, že MOBILBOARD je dodavatel řešení internetu do vozidel veřejné dopravy a provozovatel reklamní sítě Wi-Fi reklama. V roce 2014 se stal výhradním partnerem pro veřejnou dopravu společnosti Smart-Con s. r. o. Dopravci mohou využít například nákupu Wi-Fi routerů již s pořízením nového vozu (což je dohodnuto s předními výrobci autobusů a tramvají). Kvalitní Wi-Fi zařízení s online dohledem zajistí dopravci v budoucnu návratnost své investice prostřednictvím monetizace uvítací stránky v prodejní síti Wi-Fi reklama.

Podobné články